کشف 150 ميليوني احشام غير مجاز در رودسر

فرمانده انتظامي رودسر از کشف 34 راس دام غير مجاز در اين شهرستان خبر داد.

 

به گزارش رانکوه نیوز؛  سرهنگ رمضانعلي پور قاسم ، در تشريح اين خبر گفت: در راستاي اجراي طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز،ماموران انتظامي چابكسرحين گشت زني به يك دستگاه خودرو وانت زامياد حامل احشام مشكوك شده و دستور توقف خودرو را صادر كردند.

وي با بيان اينكه در بازرسي از اين خودرو 34 راس دام فاقد هرگونه مجوز كشف و ضبط شد، تصريح كرد: : ارزش ريالي اين احشام 150 ميليون ريال است.

فرمانده انتظامي رودسر با تاكيد بر معرفي متهم 44 ساله جهت سير مراحل قانوني به مقام قضايی، خاطرنشان كرد: بسياري از بيماريهاي خطر ناک قابل سرايت به انسان، مشترک بين دام و انسان است و جابجايي و نقل و انتقال اين گونه احشام بدون مجوز اداره بهداشت مي تواند سلامت شهروندان را به مخاطره بيندازد،شهروندان مي توانند هرگونه اخبار و اطلاعات مربوط به قاچاق دام را به مرکز فوريتهاي پليسي 110 اطلاع رساني و پلیس را در دستگیری افراد سودجو یاری رسانند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *