05:34

1402/06/31

کیفیت برگ سبز چای در کشور امسال 30 درصد افزایش یافته است

 به گزارش صبح رانکوه، رئیس سازمان چای کشور امروز در رشت گفت: مناسب بودن شرایط آب وهوایی ، خرید به موقع کارخانه های چای سازی و دقت بیشتر چای کاران در چیدن برگ سبز از مهمترین دلایل افزایش کیفی برگ سبز چای است.
علی محرر افزود : از ششم اردیبهشت تاکنون در دو چین بهار و تابستان61هزار و540 تن برگ سبز چای به ارزش 86 میلیارد تومان ازچای کاران خریداری شده است .
وی گفت: 51 درصد چای خریداری شده درجه یک و بقیه درجه دو است.
درهمین مدت هم 13هزار و810 تن چای خشک تولید شده است.
چایکاران در3مرحله بهاره ، تابستانه و پائیزه برگ سبز چای برداشت می کنند.
برداشت برگ سبز از32هزار هکتار باغهای چای گیلان و مازندران از ششم اردیبهشت آغاز شد تا اوایل مهر ادامه دارد.
گیلان با 28هزارهکتار باغ چای 90درصد چای کشور را تامین می کند .
/واحد مرکزی خبر

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *