لغو تمام تحریم‌ها شرط بازگشت ایران به برجام است

به گزارش رانکوه نیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی رنجبر در آئین خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این شهرستان که در مصلای املش برگزار شد، اظهار کرد: دشمنان در همه محاسبات خود در طول ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی از ملت ایران شکست‌خورده است.

وی با اذعان به اینکه دشمنان بارها از ملت ایران سیلی محکمی خورده‌اند چون قدرت ایمان، اتحاد و ولایت مداری ملت ما را نمی‌دانند، افزود: مردم دلداده به انقلاب اسلامی باتحمل همه سختی‌ها تلاش کردند تا زیر بار هیچ ذلتی نروند.

امام‌جمعه املش با اشاره به هجمه‌ها سخت دشمنان انقلاب تصریح کرد: ملت با بصیر ایران با هدایت‌های رهبر معظم تلاش کردند تا در برابر توطئه‌های مختلف دشمن ازجمله تحریم‌ها، فتنه‌ها و جنگ نرم ایستادگی کنند و با خنثی کردن نقشه‌های شوم دشمنان انقلاب اسلامی به دست نامحرمان و نفوذی‌ها نیفتد.

وی با تأکید بر لزوم توجه دستگاه دیپلماسی کشور به فرمایشات مقام معظم رهبری که فصل الخطاب همه مسؤولین است، گفت: ما مذاکره با آمریکا و اروپا خوش‌بین نیستیم ایران به تمام تعهداتش در برجام عمل کرده و آمریکا برای بازگشت ایران به برجام همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند باید تمام تحریم‌ها را لغو کند و در این خصوص راستی آزمایی شود و تا مردم آثار لغو تحریم‌ها را در کشور حس نکنند با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد.

رنجبر با اشاره به سفر رئیس قوه مقننه به روسیه برای رساندن پیام رهبر انقلاب به رئیس‌جمهور آن کشور افزود: پیام تاریخی مقام معظم رهبری مورد استقبال رئیس‌جمهور روسیه قرارگرفته و همه باید به آن به‌عنوان توجه کنیم.

وی با اشاره به ارتباط ایران با کشورهای شرق اروپا و آسیا بیان کرد: روابط اقتصادی و سیاسی ایران با روسیه و چین برای فراهم کردن زیرساخت‌ها و رشد اقتصادی کشور ضروری است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *