06:21

1402/06/31

رئیس آموزش و پرورش املش خبر داد بهره‌مندی 300 دانش‌آموز املشی از طرح اوقات فراغت

احمدی-اموزش-پرورش-املش

رئیس اداره آموزش و پرورش املش از بهره‌مندی 300 دانش‌آموز این شهرستان از طرح تابستانی غنی‌سازی اوقات فراغت خبر داد.

 به گزارش صبح رانکوه به نقل از فارس  قربان احمد ی  اجرای برنامه‌های فرهنگی، قرآنی، ورزشی و هنری این شهرستان در چهار کانون ثابت تابستانی را از اقدام‌های مهم ذکر کرد.

وی با بیان اینکه برنامه‌های تابستانی از هفتم تیر ماه آغاز شده است، اظهار کرد: تعداد 300 نفر از دانش‌آموزان از طرح اوقات فراغت تابستانی املش بهره‌مند می‌شوند.

رئیس اداره آموزش و پرورش املش از افزایش 15 درصدی حضور دانش‌آموزان در طرح اوقات فراغت خبر داد و گفت: امسال در این شهرستان تعداد کانون روستایی افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: برنامه‌های تابستانی با رویکرد تقویت تربیتی دانش‌آموزان، ایجاد نشاط و شادابی و مبارزه با آسیب‌های اجتماعی پیگیری می‌شود.

احمدی برنامه‌ریزی صحیح، اصولی و هدفمند برای شکوفا کردن استعدادها و توانمندی‌های دانش‌آموزان در خلال اوقات فراغت را بسیار با اهمیت و ضروری خواند.

وی از اجرای طرح دیدار در قالب پروژه مهر برای نخستین بار در املش خبر داد و خاطرنشان کرد: این طرح در ماه یک بار ویژه دانش‌آموزان انجام می‌شود.

این مسئول با اشاره به اسکان مهمانان فرهنگی در این املش یادآور شد: برای تابستان امسال سه مدرسه و 12 کلاس برای اسکان مهمانان تابستانی تجهیز و آماده‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *