وی افزود: ۸۰درصد کوچه پس کوچه های شهر املش هنوز یا خاکی باقی مانده یا از وضعیتی برخوردار است که بسیار نامطلوب است و نیاز به آسفالت دارد.
شهردار املش تصریح کرد: با ۱۵میلیارد تومان اعتبار ۴۲هزارمترمربع آسفالت ۲۲کوچه و خیابان های فرعی املش از اول خرداد آغاز شده و در ادامه تا پایان تابستان امسال علاوه براین ۲۰هزار متر مربع از کمربندی املش حدفاصل چهارراه تابستان نشین تا چهارراه کیازنیک با اعتباری معادل ۶میلیارد تومان انجام می شود
وی بیان داشت: در صورت تامین ۵۰۰ تا ۶۰۰ تن قیر رایگان به شهرداری املش بیش از ۵۰درصد کوچه پس کوچه های این شهر آسفالته می شود.
ذکری رئیس شورای اسلامی شهر املش ضمن پیشنهاد انتقال محل سه شنبه بازار املش از مناطق مرکزی شهر به پارک گلستان املش گفت: شهر املش به لحاظ قرار گرفتن در مجاورت استخر زربیجار از یک سو و رودخانه شلمانرود از سوی دیگر و بناهای تاریخی در مرکز شهر از جاذبه های گردشگری بسیار بالایی برخوردار است و نیاز به سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد.
وی از اینکه شهرداری املش حق برداشت شن و ماسه از بستر شلمانرود را برای عمران شهری و شن ریزی معابر این شهر ندارد, گله کرد.
در پایان حجت الاسلام محمد صفری نماینده مردم املش و رودسر گفت: مرحله دوم حواله قیر رایگان در راه است و تا پایان خرداد بخشی از نیاز شهرداری املش در این زمینه تامین می شود.
وی گفت: تاکنون ۲۵سرمایه گذار وارد شهر املش شده تا سرمایگذاری کند ولی زیرساخت ها در این شهر مهیا نشده و ۲۰ تا ۳۰درصد راه های روستایی املش هنوز خاکی باقی مانده است.
وی در قالب پیشنهاد به شهردار و مجموعه اعضای شورای شهر املش گفت: مکانی مناسب را برای احداث پارک تفریحی ویژه بانوان جانمایی و احداث کنند که البته سازمان شهرداری های کشور برای احداث آن بین۶ تا ۸میلیارد تومان تسهیلات کم بهره اعطا می کند.