نمیتوان انتظار داشت هر میزان چای که تولید میشود، بلافاصله مصرف شود. از سوی دیگر بیشترین میزان مصرف چای در فصلهای پاییز و زمستان است و در فصل تابستان مردم به دلیل گرمیهوا کمتر از چای استفاده میکنند.
به گزارش رانکوه نیوز، دکتر روزبهان با بیان اینکه مصرف سرانه چای در کشور سالانه ۱.۳ تا ۱.۴ تن است، افزود: کشور سالانه به حدود ۱۰۵ تا ۱۱۰ هزار تن چای نیاز دارد و علیرغم اینکه در سالهای اخیر با برنامههای حمایتی دولت افزایش تولید چای در کشور صورت گرفته و میزان تولید از ۱۴۶۰۰ تن در سال ۹۳ به ۲۴۰۰۰ تن در سال جاری رسیده است و با وجود خشکی آب و هوا در سال جاری ۳۱۰۰۰ تن چای تولید کردیم با این حال این میزان پاسخگوی نیاز داخل نیست.
رئیس سازمان چای کشور ادامه داد: سالانه حدود ۷۵ تا ۸۰ هزار تن نیاز به واردات چای در کشور وجود دارد که از این میزان حدود ۵۵۰۰۰ تن چای به صورت قانونی و ۳۰ تا ۳۵ هزار تن به صورت غیرقانونی یا قاچاق وارد کشور میشود.