پیام نوروزی فرماندار املش به مناسبت آغاز سال 1400

به گزارش خبرنگار رانکوه نیوز ؛ متن کامل پیام نوروزی محمد رنجبر فرماندار املش به این شرح است

بسم الله الرحمن الرحیم
یامقلّب القلوب‌والابصار،یامدبراللیل‌والنهار
یامحوّل الحول والاحوال،حوّل حالناالی احسن الحال
بهارطبیعت ازراه‌می‌رسدوصحنه جهان آیینه نمای قدرت‌خداوندی میگردد.
نوروز سرآغاز دیگری است از چرخه حیات طبیعت وچه زیباست این تحول وچه نیکو می شودآنگاه که تحول طبیعت وتغییرحالمان به احسن حال توأمان باشد وازدرگاه ربوبی خاضعانه مسألت داریم”الهی حوّل حالنا الی احسن الحال”
نوروز فرصتی برای بازگشت به خود وانقلاب درون است و بازدودن غبار و هرگونه سیاهی دل و جان،عینیت می یابد،این موهبت برای ایرانیان با فصل شکوفایی و بهار آفرینش مقارن شده تا آغاز سال جدید با تحول‌طبیعت همراه‌باشد و مجالی برای تعمق در آیات و نشانه های الهی فراهم شود.
لذا اینجانب ضمن آرزوی غفران الهی‌برای ارواح طیبه‌همه.شهدای سلامت،باکمال‌تواضع‌و‌فروتنی‌ درمقابل تلاش،کوشش وصبرو شکیبایی پزشکان، پرستاران،کادربهداشت‌ودرمان،روحانیت معظم وهمه دستگاه های نظامی‌وانتظامی که در بحران ویروس کرونادرخدمت مردم بوده اند،سرتعظیم فرود‌می آورم و برای همه شهروندان وملت بزرگ ایران سلامتی و طول عمر بابرکت مسالت می نمایم.

محمد رنجبر نیاول
فرماندار شهرستان املش

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *