پیام رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی املش بمناسبت روز خبرنگار

.به گزارش خبرنگار رانکوه نیوز؛  ، همزمان با 17 مرداد روز خبرنگار و تقارن آن با عاشورای حسینی ، سید عباس موسوی رییس این اداره با صدور پیامی به اصحاب رسانه ، روز خبرنگار را گرامی داشت.

امسال هفدهم مرداد روز خبرنگار با ایام شهادت اباعبدالله الحسین و یارانش همزمان شده و این تلاقی ، فرصتی ست مناسب تا ابعاد این نهضت را از منظر رسانه مورد توجه قرار دهیم.

حسین علیه السلام تجلی روشنگری ست و برای بودن با حسین ، باید حسینی بیاندیشیم و امیدوارم به برکت این ایام ، رسانه ها در روشنگری ، مطالبه گری و تبیین گری ، بیش از پیش موفق باشند.

هفدهم مرداد ماه ضمن پاسداشت خاطره شهدای اصحاب رسانه ” شهید صارمی ” و روز باشکوه تلاشگران عرصه اندیشه و قلم را به حضور خبرنگاران عزیز استان و کشور تبریک عرض نموده و ، جد و جهد شما عزیزان را در برافروختن چراغ اطلاع رسانی مستقل و مسئولانه ارج می نهم.

بی شک ، دستیابی به قله های پیشرفت ، سربلندی و سعادت کشور ، مراقبت از منافع ملی و مصالح مردم و آرمان های ارزشمند انقلاب اسلامی جز با حق جویی ، صدق و مجاهدت در عرصه آگاهی ممکن نمی شود.

از ایزدمنان تداوم عزت و اهتمام مسئولانه شما را در روایت عشق ، آزادی و حق گویی در عرصه آگاهی آرزومندم.

۱

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *