پيام تبريك فرمانده سپاه املش به مناسبت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر

به گزارش خبرنگار رانکوه نیوز،در متن سرهنگ پاسدار علی مهدی پور پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فتح الفتوح سوم خرداد سال 1361 تجلی عنایت خاصه خداوند قادر متعال و یادآور جانفشانی و ایثارگری غیور مردان و رزم آوران خیبرشکنی است که طی نبردی شجاعانه دژهای مستحکم دشمن متجاوز را با طنین نام مبارک ” علی ابن ابیطالب (ع) “در هم شکستند و خونین شهر را فتح کردند.
حماسه آزادسازی خرمشهر در تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی ایران نقطه عطفی به‌ شمار می‌آید که ثمره حماسه آفريني‌ها و رشادت‌هاي دلاورمردان و سلحشورانی است که حسین وار با تمسک به قدرت لایزال الهی و نصب‌العین قراردادن فرامین مراد خویش در راه دفاع از شرف و ارزش های این مرز و بوم، با صلابت و استوار ایستادند و به سرافرازی ماندگار پیوند خوردند.
خمینی کبیر این فتح غرورآفرین را «مَا النَّصْرُ إلّا مِنْ عِندِ الله» میداند که فاتحان این حماسه و «فرزندان اسلام و قوای سلحشور مسلح»، «مورد تقدیر ناجی بشریت و بر پا کننده عدل الهی در سراسر گیتی- روحی لتراب مقدمه الفداء- » هستند.
اینجانب ضمن تبريك و تهنيت سالروز این نصر عظیم الهی و روز مقاومت، ایثار و پیروزی به محضر فرماندهی معظم کل قوا و رهبرفرزانه انقلاب حضرت امام خامنه ای “مدظله العالی”، مردم ایثارگر و مقاوم خرمشهر، خانواده معظم شاهد و ایثارگر، جانبازازان , توفیقات روز افزون همه ملت ایران را در مسیر پاسداشت این نقطه عطف تاریخ انقلاب و دفاع از دستاوردها و آرمانهای آن را در سایه رهبری داهیانه رهبر معظم، از درگاه خداوند سبحان مسئلت دارم.

سرهنگ پاسدار علی مهدی پور
فرمانده سپاه شهرستان املش

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *