محموله 25 تني شن و ماسه فاقد مجوز

.سرهنگ “باقر رجبي ويسرودي” در گفت‌وگو با خبرنگار رانکوه نیوز ٬ اظهار داشت: نيروي انتظامي با افراد سودجو و فرصت‌طلب که براي رسيدن به منافع مادي خود به طبيعت و محيط زيست آسيب مي‌زنند، برخورد قاطع و قانوني مي‌كند.
وي افزود: ماموران انتظامي حين گشت‌زني در سطح حوزه استحفاظي به يك دستگاه كاميون حامل شن و ماسه مشكوك شده و آن را متوقف كردند.
فرمانده انتظامي شهرستان املش از كشف 25 تن و 790 كيلوگرم شن و ماسه‌ رودخانه‌اي كه به صورت غيرمجاز برداشت شده بود، خبر داد و گفت: در اين رابطه متهم 45 ساله با تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شد.
اين مقام انتظامي تصريح كرد: كارشناسان ارزش محموله كشف شده را 70 ميليون ريال برآورد كردند.
سرهنگ رجبي در پايان به برداشت بي‌رويه شن و ماسه از بستر رودخانه كه باعث تخريب و نابودي محيط زيست مي‌شود اشاره كرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشابه٬ مراتب را از طريق سامانه 110 به پليس اطلاع دهند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *