طی دو روز اخیر میزان بارشها در گیلان قابلتوجه بوده است. در شهر رشت امروز اغلب خیابانها به سبب شدت بارشها دچار آبگرفتگی شدید شدند.
بنا بر گزارش شهروند خبرنگاران فارس در شرق گیلان، میزان بارش در مناطق شرقی استان نیز قابلملاحظه بوده است. تاکنون در شهرستان املش بالغبر ۱۱۶ میلیمتر باران باریده است.
همچنین شهروند خبرنگاران فارس از غرب گیلان نیز میزان بارشها در این شهرستانها را طی مدت اخیر فراوان توصیف کردند. ایستگاه بارانسنجی در گیسوم تالش تا ساعت ابتدایی امشب بارش حدود ۶۳ میلیمتری را به خود دیده است.
برای شهرستان رضوانشهر نیز حدود ۸۰ میلیمتر و یا آستارا حدود ۶۰ میلیمتر باران تخمین زده شد.
شهروند خبرنگاران فارس در شهرستانهای گیلان نیز در اخبار ارسالی خود از بارش شدید باران، آبگرفتگی معابر و بالا آمدن آب سطح رودخانهها خبر دادهاند. طی امروز و امشب هیچ گزارشی از بارش برف در ارتفاعات و مناطق کوهستانی استان گزارش نشده است.
گفتنی است بهتدریج از روز چهارشنبه با تضعیف سامانه بارشی فعلی، ناپایداریها کاهشیافته و بارندگیها تا اوایل هفته بهصورت پراکنده خواهند بود.