امام جمعه املش گفت:بسیاری از مشکلات جامعه امروز ما ناشی از تفکرات غلط لیبرالیسم است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صبح رانکوه؛ حجةالاسلام والمسلمین محمدصفری در مراسم یادواره شهدای شهر رانکوه که در مسجد مهدیه این شهر با حضور اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولین برگزار شد؛ گفت: در معارف دین اسلام در وصف مقام و جایگاه شهدا بسیار تأکید و سفارش شده که از جمله ی آن می توان به حق شفاعت اشاره کرد و با توسل به شهدا می توانیم بسیاری از مسائل و مشکلات روزمره زندگی دنیوی را رفع نمائیم.
صفری افزود: انبیاء و شهدا برای اسقرار کلمه الله و زدودن آسیب ها و آفت های اجتماعی و جامعه بشری بوده تا جامعه از هرگونه آلودگی و فساد پاک بماند و همه ما وظیفه داریم با تأسی از شهدا و همچون آنان متخلق به اخلاق اسلامی و آداب اسلامی باشیم و انقلاب اسلامی ایران برای مقابله با جنود شیطان و اصحاب امروز یزید زمان به پیروزی رسید.
وی اظهار داشت: امام خمینی(ره) با قیام در برابر ظلم و ستم حکومت جور و طاغوت، کرامت انسانی را به جامعه ایرانی و مسلمانان دنیا به ارمغان آورد و امام این عزت و شجاعت و افتخار را به ما داد که در برابر همه ی دشمنان و قدرت های کوچک و بزرگ بایستیم و از کرامت انسانی خویش دفاع کنیم و خوب می دانیم که همه فتنه ها و فجایع و بدبختی های بشر امروز زیر سلطه این مستکبر عالم، آمریکاست.
امام جمعه املش بیان داشت: در بین شعارهای ما انقلابیون یک شعار خدشه ناپذیر وجود دارد و آن شعار مرگ بر آمریکا و مبارزه با استکبار است که آمریکا نماد همان شیطان بزرگ است و اگر می خواهیم در حوزه های مختلف از جمله سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و غیره به کرامت واقعی خویش نائل آئیم تنها راه آن مبارزه با جبهه استکبار و استبداد و استعمار است و همه ی ضعف ها و ذلت های بشری هم در همین مسئله نهفته است.
حجه الاسلام صفری تصریح کرد: با اشاره به کارنامه درخشان انقلاب اسلامی ایران در داخل و خارج از کشور گفت: ما اجازه سیاه نمایی را نداریم زیرا با توجه به خیانت های لیبرالیست ها در جبهه فرهنگی زخم ها و آفت های زیادی و در جبهه اقتصادی هم آسیب های بسیاری را از عده ای زالو صفت ها دیدیم و همه ی این ها را این ملت تحمل کرده و تاکنون استقامت کرده است.
امام جمعه املش اظهار داشت: امام خمینی(ره) بدنبال اسلام ناب محمدی و فایده حداکثری بود نه حداقلی و باید امام زمان(عج) را به جهانیان بشناسانیم و خُلقیات شهدا که خدا آنها را گلچین کرده، می تواند الگوی ما باشد و امروز انسان هایی همچون مالک اشتر و عمار در جامعه خویش کم داریم.
وی ادامه داد: امام راحل(ره) فرموده بودند که ما امروز اگر از دست رضا شاه و محمدرضا شاه راحت شده ایم به این زودی ها از دست روشنفکران غرب زده راحت و رها نخواهیم شد امروز اگر در حوزه فرهنگ و اقتصاد و … رنج می بریم ناشی از حوزه انقلاب اسلامی نیست بلکه از اندیشه لیبرالیسم است.
امام جمعه املش گفت: عده ای از اول همراه امام خمینی(ره) و انقلابی بودند ولی پس از مدتی ضدانقلاب شدند در حالی که ما در جامعه اسلامی ولی فقیه و رهبر داریم که حرف او فصل الخطاب است و شهدا مطیع امر رهبر خویش بودند.
منبع/ املش خبر