09:00

1403/10/02

انتشارکتاب « عمو چانچویی » اولین داستان نویس گیلانی از سوی حوزه هنری گیلان

کتاب « عمو چانچویی » به بررسی ویژگی ها و عناصر داستان در داستان های علی عمو اولین داستان نویس گیلانی و پیشگام در داستان نویسی معاصرپرداخته که از سوی واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری گیلان منتشر شده است

 

به گزارش رانکوه نیوز  حامد پورشعبان مسئول واحد آفرینش‌های ادبی‌حوزه هنری گیلان گفت: کتاب«عمو چانچویی » از سوی واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری گیلان با همکاری انتشارات فرهنگ ایلیا منتشر شد.
وی افزود: این کتاب به بررسی ویژگی ها و عناصر داستان در داستان‌های علی عمو اولین داستان نویس گیلانی و پیشگام در داستان نویسی معاصر پرداخته که توسط عباس رسولی املشی گردآوری شده است.

پورشعبان گفت: به عقیده بسیاری از کارشناسان، داستان به صورت نوین آن در ایران با مجموعه داستان« یکی بود یکی نبود» اثر سید محمدعلی جمال زاده در سال 1300 آغاز شده است؛ در حالی که یک دهه پیش از آن شاهد خلق آثاری از «علی عمو» در نشریه «خیرالکلام» هستیم.

وی افزود: در این پژوهش به بررسی ویژگی ها و عناصر داستان در داستان های علی عمو پرداخته شده است شاید بتوان گفت که مجموعه داستان‌های علی عمو با توجه به مدرن بودن و برخورداری از نوآوری نسبت به شرایط زمانی آن ها آغاز تحولی در داستان نویسی ایران بوده است.

مسئول واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری گیلان ادامه داد: مطالعه داستان های علی عمو نشان می دهد که این شخصیت نسبت به جمال زاده در امر داستان نویسی نوین پیشگام بوده است، او در خلال داستان ها به اوضاع سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ایران و به ویژه گیلان در دوره قاجار توجه خاصی داشته است.این کتاب با رویکردی پژوهشی – تحلیلی به داستان¬های مذکور پرداخته و ویژگی داستان‌های عمو‌علی را از زوایای مختلف از جمله ویژگی های سبکی و دستوری، نگاه طنزآمیز ، استفاده از ضرب المثل و … مورد بررسی قرار داده است.

لازم به ذکر است از عباس رسولی املشی شاعر، نویسنده و پژوهشگر گیلانی پیش از این سه اثر با عناوین فرصت نبرد ، نوبت آینه و جهان فوتبال انتشار یافته است.
این کتاب در 200 صفحه با قیمت -/000/130 ریال با شمارگان500 نسخه روانه بازار گردید کتاب شده است.
شایان ذکر است: علاقه مندان جهت خرید و تهیه این کتاب می توانند به خانه کتاب حوزه هنری گیلان واقع در رشت- میدان دفاع مقدس(لاکانی) – ابتدای خیابان حافظ – نبش کوچه قلمستان 2 مراجعه ویا با شماره تلفن 33265524 تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *