اختلال در تامین آب شرب 42 روستای گیلان بدلیل وقوع سیلاب

بارش شدید باران و وقوع سیلاب، تامین آب شرب 45 روستای گیلان را با اختلال مواجه کرده است.

 

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان در گفتگو با خبرنگار رانکوه نیوز اظهار داشت؛  در 2 روز گذشته، بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب به شبکه های آبرسانی این روستاها در شهرستان های رودسر، رضوانشهر، لاهیجان، فومن، ماسال، لنگرود و تالش خسارت زده است.

محبعلی رنج ور، خسارت وارده شده به شبکه های آبرسانی این روستاها را بیش از 3 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: از ۶۰ روستا با یازده هزار خانوار که آب آنها قطع شده بود  الان به 42روستا رسیده که این روستاها در شهرهای فومن؛ رودسر و رضوانشهر با ۸ هزار خانوار رسیده است

 

توی افزود: مامی کارکنان ستادی و شهرستانی شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان در حالت آماده باش برای تامین آب شرب روستاهای استان قرار دارند.

رنج ور تاکید کرد: اکیپ های این شرکت در روستاهای حادثه دیده حضور دارند و جهت رفع اختلالات بوجود آمده در تلاشند.

عکس و خبر: ابوالفضل شکری

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *