مواد لازم: بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ، ادویه و رب گوجه فرنگی.
ابتدا بادمجانها را روی چراغ گاز کباب میکنند، سپس پوست سوخته آن را جدا کرده، با گوشت کوب و یا ساطور تخته(در گذشته به کار میرفت) میکوبند.آنگاه بادمجانها را با مقداری زرد چوبه در روغن تفت داده و سیر را نیز که قبلاً خرد و سرخ کردهاند، به آن اضافه میکنند.
در تابستان و بهار مقداری گوجه فرنگی را ریز خرد کرده، به مخلوط سیر و بادمجان اضافه میکنند و در زمستان از رب گوجه فرنگی استفاده میکنند. وقتی گوجه (رب) نیز تفت داده شد، تخم مرغ را اضافه میکنند.