اختصاصی/ رئیس اداره حفاظت محیط زیست املش با اشاره به فصل دروی محصول برنج و معضل به آتش کشیدن کاه و کلش از معرفی7 نفر از متخلفان به دادگاه خبر داد.
عباس ملکی در گفتگو با خبرنگار صبح رانکوه اظهار داشت : از تاریخ ۱۵/۵/۹۵ بطور روزانه در طی سه مرحله گشت و کنترل که تاکنون نیز ادامه دارد در سطح مزارع شالیزار شهرستان املش جهت جلوگیری از اتش زدن ضایعات خرمن برنج و کلش٬ تعداد ۷ نفر به دادسرا معرفی شدند که در حال رسیدگی می باشند.
وی افزود: با عنایت به اینکه دود حاصله از اتش خرمن برنج دارای طیف وسیع بوده و بهداشت عمومی را تهدید میکند متهمان بر اساس ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی دادسرای املش معرفی شدند.
عباس ملکی تاکید نمود : کشاورزان از هرگونه اتش زدن کلش و ضایعات خرمن برنج خودداری نمایند تا اداره محیط زیست مجبور به معرفی انان به دادسرا نشود