جشنواره های بومی محلی باعث قوام فرهنگ خواهد شد

به گزارش اشکوریها،نماینده مردم شهرستانهای رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جشنواره های بومی ،محلی همواره باید حمایت شوند تا پایدار باقی بمانند از مسوولان خواست در حمایت از این گونه جشنواره ها از هیچ تلاشی فرو گذار نکنند.
به گزارش صبح رانکوه، محمد مهدی رهبری املشی با تاکید بر این مطلب که این جشنواره ها باعث تشویق و ترغیب مردم برای نهادینه کردن این فرهنگهای بومی ،محلی می شود افزود : برگزاری این جشنواره ها علاوه بر ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین مردم باعث قوام و پایداری این سنن و فرهنگ خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عزم دولت یازدهم برای رفع محرومیت زدایی در روستاهها تصریح کرد : مردم باید به دولت اعتماد کنند چرا که دولت از همه توان و ظرفیت برای رفع محرومیت زدایی در روستاههای محروم و کمتر توسعه یافته بهره گیری خواهد کرد و تلاش بر این است که روستاهها از محرومیت خارج شوند/ایرنا

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *