رئیس شورای اسلامی شهر املش؛ از آغاز عملیات روکش آسفالت، لکه گیری، بهسازی و حذف ناهمواری های معابر در آستانه فرا رسیدن سال نو در این شهر خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صبح زانکوه؛ غلامرضا رضائی با اعلام این خبر اظهار داشت: در آستانه تعطیلات نوروز و ورود مهمنان، مسافران، و گردشگران نوروزی به این شهرستان و وضعیت بسیار نامطلوب کمربندی املش، لکه گیری آن از منطقه گردلنگه سابق تا چهارراه کیازنیک از همین روزها آغاز می شود.
وی افزود: که تا قبل از شروع تعطیلات نوروز، لکه گیری سطح آسفالت معابر تمام نقاط شهر املش انجام می شود.
گفتنی است که وضعیت آسفالت کمربندی املش به حدی نامطلوب است که چاله های شبیه گودال در آن موجب نگرانی رانندگان وسایل نقلیه و افزایش میزان استهلاک خودروهایشان شده است
غلامرضا رضائی تصریح کرد: طرح پیاده کردن تاکسی های مسافربری بین شهری از ایستگاه های شلمان، رانکوه و البرز از هفته آینده، حق ورود به داخل شهر املش ( مقابل بانک ملی و مخابرات) برای پیاده کردن مسافران را نداشته و موظف خواهند شد که تمامی مسافران را در میدان شهدا (جنب گلزار شهدای املش) پیاده نموده و ادامه جابجایی مسافران به داخل شهر املش، توسط تاکسی های درون شهری انجام شود.
گفتنی است که این امر خواسته رانندگان تاکس های درون شهری املش بوده و قبلاً هم یک بار مصوب شد ولی با مقاومت شهروندان املشی و بازتاب ها و پیامدهای منفی آن بدستور فرماندار وقت لغو شد./املش خبر