مدیر کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان از ارائه غذاهای ارگانیک محلی در منوی رستورانها و سفرهخانههای سنتی این استان با هدف حفظ میراث فرهنگ غذایی در نوروز 96 خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صبح رانکوه رضا علیزاده امروز با اشاره به برنامهریزی برای نوروز 96 اظهار کرد: هماهنگی و تعامل با تشکل انجمن صنفی راهنمایان استان به منظور بهکارگیری از لیدرهای دارای مجوز در مناطق پرجاذبه گردشگری نظیر شهرک تاریخی ماسوله، منطقه گردشگری سرولات رودسر و تالاب انزلی از برنامههای نوروز 96 است.
وی با بیان اینکه نوروز 96 برنامههای متفاوتی اجرا میشود، افزود: ایجاد 750 غرفه فروش محصولات صنایعدستی و کشاورزی بومی و محلی در تاسیسات گردشگری با هدف توانمندسازی اقتصادی جامعه میزبان در راستای تحقق شعار منویات رهبری از دیگر برنامهها است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان از ارائه غذاهای ارگانیک محلی در منوی رستورانها و سفرهخانههای سنتی با هدف حفظ میراث فرهنگ غذایی و ترویج و افزایش محصولات کشاورزی محلی در منطقه خبر داد.
وی با اشاره به اینکه بازدید کارشناسان ستادی قبل از فرارسیدن تعطیلات نوروز با اولویت قرار دادن عوامل امینی در زمینه اطفای حریق، رفع موانع برای مهمان سالمند و معلول انجام میشود، خاطرنشان کرد: کنترل ایمنی آسانسور و بالکن اتاق ها، تاسیسات دیگر خدمات بهداشتی جزو برنامههای ما است.
علیزاده برگزاری مراسم نوروز، دورههای آموزشی کوتاهمدت و کاربردی عمومی گردشگری، صنایع دستی برای گردشگران را از دیگر برنامههای ویژه ایام نوروز 96 برشمرد.
منبع/ خبرگزاری فارس