مسابقات دوی صحرا نوردی انتخابی استان گیلان در املش برگزار می شود

 اختصاصی/ جلسه هم اندیشی با حضور رئیس هیات دو میدانی استان گیلان و رئیس اداره ورزش و جوانان و هیات دومیدانی شهرستان املش برگزار گردید.

 

تابار رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان املش در گفتگو با خبرنگارصبح رانکوه اظهار داشت: در خصوص رشته دو میدانی که در آمایش سرزمین جزء رشته های مادر و مورد نظر و الویت دار این شهرستان می باشد به همین دلیل خواستار توجه و برنامه ریزی و استعدادیابی با کمک همه دست اندرکاران شدند.

در ادامه احمدی ضمن تقدیر و تشکر از اداره ورزش و جوانان و هیات دومیدانی شهرستان و حساسیت موضوع و توجه به رشته مادر از هرگونه همکاری و مساعدت و پیشرفت و توسعه این ورزش مادر را خواستار شدند.

در خاتمه با توجه به تصمیم فی مابین مسابقات دوی صحرا نوردی قهرمانی و انتخابی استان گیلان در هفته تربیت بدنی به میزبانی شهرستان املش برگزار می گردد.

 

60

61

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *