اختصاصی/ زمین محل احداث خانه پینگ پنگ املش برای اجرای پروژه با حضور شهردار املش از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان تحویل پیمانکار شد.
سامان بازیار در گفتگو با خبرنگار صبح رانکوه اظهار داشت: روز گذشته در آستانه سالروز میلاد آقا امام رضا(ع)، زمین محل احداث خانه پینگ پنگ املش واقع در پارک گلستان املش و در پشت سالن ورزشی 22 بهمن برای اجرای پروژه با حضور مهندس بابک ریحانی شهردار املش از سوی کارشناسان فنی مهندسی اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان از جمله خواهر رضوی و مهندس حسنی و همراهان تحویل هوشمند پیمانکار این پروژه ورزشی شد.
گفتنی است سالن ورزشی خانه پینگ پنگ املش اولین سالن تخصصی ورزشی شهرستان املش است که در این شهرستان احداث می شود و حاصل تلاش دسته جمعی اعضاء هیأت و پیشکسوتان تنیس روی میز شهرستان املش اعم از بانوان و آقایان است که به لطف و عنایت خدا و سپس با محبت افراد و مسئولان بومی و غیربومی بسیاری پس از سه چهار سال دوندگی و پیگیری مداوم، آن هم چه جالب همزمان با سالروز میلاد آقا امام رضا(ع)آماده برای احداث شده است.
هیأت تنیس روی میز شهرستان املش وظیفه ی خویش می داند از همه ی بزرگوارانی که در اجرایی شدن پروژه ی احداث خانه پینگ پنگ املش در حد توان خویش تلاش کرده اند، بی نهایت سپاسگزار باشد.
در مراسم تحویل زمین به پیمانکارعلاوه برشهرداراملش و مسئول هیأت فوق ذکر، آقایان سیدرضی جلالی، رامین تحریری،حسین سلیمانی از پیشکسوتان و مرتضی تشکری دبیر و سامان بازیار مسئول روابط عمومی هیأت تنیس روی میزشهرستان املش حضورداشتند