۴۰درصد نارنج باغ هاي املش برداشت شد

محمدمهدی صفری در گفتگو با خبرنگار رانکوه نیوز با اشاره به برداشت ۳۸۰ تن معادل ۴۰ درصد کل محصول نارنج در شهرستان املش اظهار داشت: نارنج میوه ای از گروه مرکبات است که به دلیل داشتن ویتامین C می تواند تامین کننده بخش قابل توجهی از نیاز بدن انسان باشد.
وی ادامه افزود :درخت نارنج،مادر مرکبات بوده و پایه بسیار خوبی برای پیوند شاخه های نارنگی و پرتقال است و از عصاره میوه نارنج در صنعت شامپو سازی و عطر سازی استفاده می‌شود.

صفری تصریح کرد: برداشت محصول نارنج در سطح ١١۵ هکتار از باغات پراکنده املش از اوایل آبان ماه آغاز شده و تاکنون ۳۸۰ تن معادل ۴۰ درصد کل محصول برداشت شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت در پایان سال ۹۲۰ تن محصول به ارزش ۲ میلیاردو ۷۶۰ میلیون تومان برداشت و بازار مصرف عرضه شود.

مدید جهاد کشاورزی املش بیان داشت : از جمله فرآوری نارنج می‌توان به عرق بهار نارنج، مربا، دمنوش و ترشی اشاره نمود و همچنین پوست نارنج نیز تقویت کننده معده و انگل های دستگاه گوارش را خارج کرده و از آب نارنج و رب آن برای خوش بوکردن و بهبود طعم غذا استفاده می شود.

وی گفت: متوسط عملکرد در هکتار نارنج در این شهرستان ٨ تن و عمده محصول نارنج شهرستان املش به بازارهای محلی استان از جمله رشت، انزلی و نیز در استان‌های تهران، همدان، قزوین و اصفهان صادر می گردد و قیمت هر کیلو نارنج در بازار محلی املش ۳٠٠٠٠ ریال می باشد.

شهرستان املش ٣٠٧٢ هکتار باغ مرکبات و ۴۳٠٠ بهره بردار دارد.

امتهای پیام/

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *