وي اظهار داشت: در پي دريافت اخباري مبني بر توزيع مواد مخدر توسط فردي در سطح شهر، رسيدگي به موضوع در دستور کار ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر اين شهرستان قرار گرفت.
فرمانده انتظامي شهرستان املش تصريح کرد: ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر املش با شيوه و شگرد هاي پليسي ، فرد مورد نظر را شناسايي و با هماهنگي قضائي طي عمليات ضربتي و غافلگيرانه او را دستگير و به همراه وي يک کيلو و 214 گرم مواد مخدر از نوع ترياک کشف کردند.
اين مقام انتظامي ضمن بيان اين که متهم پس از تشکيل پرونده به مرجع قضايي معرفي شد، خاطر نشان کرد: پليس همواره مصمم است با هرگونه فعاليت قاچاقچيان مواد مخدر که امنيت و سلامت جوانان و نوجوانان را مورد تهديد قرار مي دهند برخورد کند و تحقق نتيجه مطلوب اين امر مستلزم مشارکت همگاني مردم با پليس در گزارش اينگونه موارد از طريق تلفن 110 مي باشد.