133 چایکار املشی بیش از یک میلیارد ریال تسهیلات بانکی بهزراعی باغات چای دریافت کرده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صبح رانکوه؛ محمدعیسی طالبی با اعلام این خبر گفت: 133 چایکار املشی در دو و نیم ماه گذشته یک میلیارد و 572 میلیون ریال تسهیلات بانکی بابت بهزراعی باغات چای دریافت کرده اند.
وی افزود: به ازاء هر هکتار هرس کف بر شش میلیون ریال و به ازاء هر هکتار هرس کمربر 3 میلیون ریال تسهیلات بانکی بدون بهره و بازپرداخت پنج ساله که دو سال اول آن بعنوان تنفس محسوب می شود؛ پرداخت شده است.
طالبی تصریح کرد:: کارشناسان اداره چای شهرستان املش در چهارماه گذشته یک میلیون و 684 هزارو 386 متر مربع از باغات چای این شهرستان را در زمینه بهزراعی بازدید کرده اند که هرس کف بر 224 هزارو 155 مترمربع و هرس کمربر 75 هزارو 665 متر مربع را تأیید کرده اند.
رئیس اداره چای املش بیان داشت: از مجموع 133 چایکار املشی دریافت کننده تسهیلات بهزراعی، ده چایکار اقدام به احیاء باغات چای رها شده نموده اند.
منبع/ املش خبر