نشست مشترک رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان املش با رئیس صندوق کار آفرینی امید این شهرستان در راستای توسعه اشتغال پایدار

به گزارش رانکوه نیوز؛ دو طرف در خصوص وضعیت اشتغال شهرستان ، بررسی راهکارهای توسعه اشتغال پایدار و آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات به متقاضیان این شهرستان به گفتگو پرداختند.

طاهریان راد در این جلسه ضمن تأکید بر تحقق شعار سال و توسعه اشتغال پایدار گفت: با توجه به اهمیت رسیدگی به طرحهای اشتغال زا و پایدار و صنایع بومی و محلی شهرستان، موانع و مشکلات این طرحها باید با برنامه ریزی و در اسرع وقت مرتفع شود.
وی با اشاره به ظرفیت و اهداف صندوق کارآفرینی در انجام امور طرح های مشاغل خانگی و تسهیلات اعطایی ، استفاده از ظرفیت بوجود آمده در جهت تحقق اهداف دو دستگاه و خدمات رسانی مطلوب را نقطه قوت دو اداره برشمرد.

در پایان دوطرف نسبت به آمار عملکرد مشترک فی مابین دو اداره گفتگو کردند و جعفر پور از همراهی و تعاملات بعمل آمده تقدیر و قدردانی نمودند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *