تا ۲۲ مرداد ۱۴۰۴

فروش ارز اربعین از امروز آغاز شد

مدیر حج و زیارت گیلان گفت: زائران اربعین حسینی تا ۲۲ مرداد با مدارک هویتی خود و کد رهگیری سامانه سماح، به بانک‌های ملی، صادرات، پست بانک و تجارت استان مراجعه کنند.

به گزارش رانکوه نیوز، مدیر حج و زیارت گیلان گفت: با توجه به آغاز فروش ارز اربعین در بانک‌های عامل از امروز ۴ مرداد، زائران اربعین حسینی تا دوشنبه ۲۲ مرداد (یک روز قبل از اربعین حسینی) فرصت دارند برای دریافت ارز زیارتی به میزان حداکثر ۲۰۰ هزار دینار عراق، با همراه داشتن مدارک شناسایی و کد رهگیری سامانه سماح، به یکی از شعب بانک‌های ملی، صادرات، پست بانک و تجارت در سطح گیلان مراجعه کنند.

وحید اسکندری با تاکید بر اینکه به همه زائران به جز کودکان زیر ۵ سال، ارز زیارتی تعلق می‌گیرد، افزود: شهروندان گیلانی برای دریافت اطلاعات بیشتر، در ساعات اداری با شماره‌های ۳۳۶۶۴۴۲۷ و ۳۳۶۶۴۴۲۸ با پیش شماره ۰۱۳ تماس بگیرند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *