اختصاصی/صبح رانکوه: همزمان با فرارسیدن نیمه شعبان، سالروز میلاد مسعود منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) دیشب و امروز شهرستان املش غرق در شادی و سرور شد.
به گزارش خبرنگارصبح رانکوه،مردم املش شب گذشته با حضور در خیابان ها و معابر، ضمن توزیع شربت و شیرینی و شکلات، میلاد امام دوازدهم را به یکدیگر تبریک گفتند.
بر اساس این گزارش، دیشب زن و مرد و پیر و جوان به همراه کودکان و فرزندانشان، با حضور در مساجد املش برای سلامتی آن امام همام دعا کردند.
بر پایه این گزارش، جشن و شادی مردم در شب میلاد باسعادت امام دوزادهم(عج)، تا پاسی از شب به طول انجامید و از صبح امروز نیز املشی ها با حضور در مساجد، حسینیه ها با توزیع شربت و شیرینی این روز بزرگ را گرامی داشتند.
همچنین شب گذشته و امروز مردم رانکوه نیز با حضور در خیابان و معابر شهر، با گل و شیرینی و شربت به استقبال دیگر همشهریان خود رفته و این شب بزرگ را به یکدیگر تبریک گفتند.
گفتنی است حضور نوجوانان و جوانان در مراسمات امسال بسیار پررنگ تر از گذشته و از شاخصه های جشن ها و مراسمات امسال بود.