مهندس پورقربان ، شهردار املش با حکم رئیس بینالمللی شهرداران صلح جهانی عضو مجمع شهرداران صلح جهانی شد
به گزارش خبرنگارصبح رانکوه، شهردار هیروشیما در نامه خود به شهردار املش آورده است: به کمک شما برای رسیدن به جهانی صلحآمیز و عاری از سلاحهای اتمی نیازمندیم.
وی گفت: ماتسویی در نامه خود اضافه کرد ما در نقطه آغازین حساسی برای مبارزه برای رهاسازی خود از تهدید هستهای هستیم، بیایید با هم برای رسیدن به جهانی صلحآمیز و آیندهای روشنتر تلاش کنیم.
وی با اشاره به اینکه محل استقرار دبیرخانه اصلی این سازمان در شهر هیروشیما می باشد افزود: ریاست سازمان بهعهده ماتسویی شهردار هیروشیما بوده و دبیرخانه شهرداران ایرانی عضو این سازمان از سال ۸۷ به همت شهردار تهران در محل موزه صلح تهران آغاز بهکار کرده است.
وی، عضویت شهرداران ایرانی در این سازمان را تاییدی بر این حقیقت دانست که ملت ایران خواهان صلح و همزیستی مسالمتآمیز با جهان و زندگی با آرامش، عزت و سرافرازی برای شهروندان است.