سواحل گیلان نیازمند متولی و جایگاه قانونی است

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سواحل از ظرفیت های بالای درآمدی گیلان می تواند باشد گفت: سواحل گیلان نیازمند متولی و جایگاه قانونی است.

 

 

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صبح رانکوه، اسدالله عباسی، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در رودسر و املش امروز (۱۵ تیر) در جلسه شورای اداری استان که در سالن الغدیر استانداری گیلان برگزار شد اظهارکرد: گیلان دارای ظرفیت های بالای در بخش های مختلف کشاورزی و طبیعی است.

 

وی با بیان اینکه تعامل سازنده و ارزشمند بین مسئولان گیلان حاکم است گفت: ارتقا راه های گیلان، افزایش قیمت برنج و…… از عملکرد مثبت دولت است که با همکاری مسولان فراهم شد.

 

عباسی اذعان کرد: احیا تالاب انزلی، توجه به مرکبات و صنعت گردشگری، توجه به معضل پسماند و فاضلاب از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

کاظم دلخوش، نماینده مردم صومعه سرا در مجلس نیز در این نشست اظهار کرد:  افزایش محیط فضای فرودگاه در محدوده منطقه آزاد فراهم شود.

 

وی با بیان اینکه بیکاری از معضلات مهم جوانان گیلان است گفت: رفع موانع بیکاری نیازمند بسیج اشتغال است.

 

مهرداد لاهوتی، نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: ابریشم یکی از منابع درآمد گیلان بود که با بی توجهی تولید این سرمایه رو به کاهش رفته است.

 

وی اذعان کرد: سواحل گیلان متولی ندارد.

 

لاهوتی خاطر نشان کرد: سواحل دریا یکی از منابع در آمدی گیلان است که متاسفانه جایگاه قانونی تعریف شده ای ندارد.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *