امسال علی رغم قول های دولت در پرداخت به موقع مطالبات چایکاران تاکنون این وعده در شهرستان رودسر کمتر از ۲۰ درصد محقق شده که این عامل سبب خالی بودن سفره چایکاران رودسری در هنگام افطار خواهد شد. …
به گزارش صبح رانکوه، پایان هفته جاری ماه مبارک رمضان آغاز خواهد شد و مردم کشورمان خود را برای استفاده هر بیشتر از این فرصت طلایی در جهت خودسازی و درک درست نعمت های الهی آماده می کنند.
این درحالیست که امسال علی رغم قول های دولت در پرداخت به موقع مطالبات چایکاران تاکنون این وعده در شهرستان رودسر کمتر از ۲۰ درصد محقق شده که این عامل سبب خالی بودن سفره چایکاران رودسری در هنگام افطار خواهد شد.
دولت تدبیر و امید در راستای تولید چای و حمایت از چایکاران گام های مثبتی طی دو سال گذشته برداشته ولی اکنون می طلبد دولت با نگاه ویژه و کلان دست های خالی آنان را به لبخند و آرامش در آستانه ماه مبارک رمضان تغییر دهد.
کارشناسان حوزه کشاروزی وضعیت بد چایکاران را در طی ۲۰ سال گذشته بحرانی بیان می کنند، ولی دولت تدبیر و امید با شعار افزایش تولید داخلی و حمایت از کشاورزان تعهد خود را نسبت به این اقشار زحمتکش پر رنگتر جلوه داد و فرصت مناسبی برای احیا این صنعت فراموش شده به وجود آورد، که بتوانیم با کمک های مستقیم دولت این حوزه را فعال و به طبع آن اشتغالی پایدار رقم زده شود.
جای سوال از مسئولین و نمایندگان شهرستان های شرق گیلان است که آیا وضعیت بحرانی و غیر قابل تحمل چای کاران نمی طلبد با فشار و استفاده از ابزار های مختلف مسئولین استانی و کشوری را از بحران خاموش که مردم این مناطق را به فرسنگ ها زیر خط فقر منتقل کرده آگاه سازیم و از دولت بخواهید تصمیمی عاجل برای رفع این مشکل انجام دهد؟
شاید برای درک درست این مشکل باید مسئولین کشوری به جای درخواست آمارهای غیر واقعی از مسئولین محلی خود مستقیما به نانوایی های سطح شهر مراجعه کنند و در این صورت خواهند دانست که چایکاران و کشاورزی برای تهیه نان شب خود چندین هزار تومان به نانوایی ها بدهکار هستند. آیا نمی توان به جای هزینه در بخش های غیر ضروری و دعواهای سیاسی ،انرژی خود را برای حل مشکلات بخش تولید هزینه کرد؟!/ رصد رودسر