زني كه 17 ماه است در دوران بارداري به‌سر مي‌برد!

یک سایت خبری نوشت: یک زن چینی مدت 17 ماه است که در دوران بارداری به‌سر می‌برد اما جنین در رحم او هنوز به مرحله زایمان نرسیده است.

 

به گزارش گروه خواندنی رسانی صبح رانکوه ، به نوشته «عصر ایران»، سی‌ان‌ان گزارش کرده است که «وانگ شی» از فوریه سال 2015 باردار شده و قرار بوده در نوامبر سال گذشته میلادی وضع حمل کند، اما با وجود گذشت هشت ماه از زمان طبیعی زایمان، جنین در رحم این زن هنوز به مرحله زایمان نرسیده است.

این زن چینی اصرار داشته تا پزشکان او را سزارین کنند اما پرشک معالج به او گفته که هنوز جفت در رحم او به اندازه کامل تکامل نیافته است.

او از آن زمان بیش از 30 بار برای معاینات مختلف به پزشک مراجعه کرده و بیش از 10 هزار یوان هزینه کرده است.
او سه ماه پیش و زمانی که حاملگی‌اش 14 ماهه بوده، برای سزارین به دکتر مراجعه کرده اما پزشکان پس از معاینات مختلف به او گفته‌اند جفت در رحمش هنوز به قدری تکامل نیافته که بتوان عمل سزارین را روی او اجرا کرد.
دکتر هوانگ، پرشک معالج این زن چینی، گفته است از نظر معاینات او، خانم وانگ شی یک زن باردار 38 هفته‌ای است و جنین او در شرایط طبیعی است اما علایمی از زایمان ندارد.

این زن چینی و همسرش گفته‌اند دیگر از این وضع خسته شده‌اند و ماه آینده می‌خواهند هر طور شده با عمل سزارین نوزاد خود را به دنیا بیاورند.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *