زلزله های هشداردهنده!

هفته گذشته وقوع چند زلزله در گیلان بار دیگر خطر این حادثه طبیعی را در کانون توجه گیلانیان قرار داد.

 

 

صبح رانکوه: هفته گذشته ابتدا زلزله برخی مناطق جنوبی استان را لرزاند و به فاصله سه روز برای چندمین بار آستارا لرزید. این در شرایطی است که کارشناسان و مسئولان مرکز زمین شناسی گیلان بارها نسبت به زلزله و موج های خطرناک در دریای خزر هشدار داده و خواستار توجه بیشتر به احتمال وقوع آن شدند.
به گفته آنان به دلیل جوان بودن، گسل های زلزله در گیلان فعال بوده و در نتیجه خطرات بیشتری را متوجه استان می کند.
در همین زمینه دکتر گیاهچی مدیرکل مرکز زمین شناسی گیلان معتقد است که با توجه به مطالعات ژئوفیزیکی انجام شده و پایش و برداشت های سالیانه مدیریت دریایی سازمان زمین شناسی کشور، خطواره های کف دریای خزر فعالند. در نتیجه بسته به مورفولوژی ساحلی امکان دارد در اثر زلزله یا حتی خرد لرزه زمین لغزش های زیر دریایی اتفاق افتد که حاصل آن موج های مخاطره آمیز خواهد بود.
وضعیتی که بی گمان اگر آمادگی لازم برای آن وجود نداشته باشد و اطلاع رسانی کافی به مردم صورت نگیرد، می تواند به بروز مشکلات فراوان و غیرقابل جبرانی منجر شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *