مدیرآموزش و پرورش شهرستان املش خبر داد:

رقابت ۲۶۱نفر در کنکور سراسری ۱۴۰۴ شهرستان املش

مدیر آموزش و پرورش شهرستان املش از رقابت ۲۶۱نفر در کنکور سراسری ۱۴۰۴ شهرستان املش خبر داد

به گزارش رانکوه نیوز ؛محمد کریمی پور مدیر آموزش و پرورش شهرستان املش با اشاره به درپیش بودن برگزاری کنکور سراسری گفت:آمار کل داوطلبان کنکور سراسری در شهرستان ۲۶۱نفر می باشد که از این تعداد ۱۷نفر در رشته  ریاضی و فنی، ۱٠۷ نفر  در رشته علوم انسانی، ۶ نفر رشته هنر، ۱۹نفر زبان های خارجی  و ۱۱۲نفر در رشته علوم تجربی  حضور خواهند داشت.

🔹وی افزود:آزمون سراسری مرحله دوم در روزهای پنج شنبه و جمعه ۲۶و ۲۷تیرماه ۱۴۰۴ در سه حوزه  مدرسه شهید با هنر، شهیدشیرودی و نرجسیه برگزار می شود.

🔹مدیرآموزش و پرورش املش با اشاره به اینکه کنکور مختص آموزش و پرورش، تنها نیست تأکید کرد:کنکور یک برنامه و رویداد ملی است و همه دستگاه های مرتبط کمک کنند تا این رویداد علمی و سرنوشت ساز برگزار شود.

🔹وی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی داوطلبان گفت: امیدواریم این آزمون نقطه عطفی در مسیر تحصیلی و آینده علمی آنها باشد./amledu

وی افزود:آزمون سراسری مرحله دوم در روزهای پنج شنبه و جمعه ۲۶و ۲۷تیرماه ۱۴۰۴ در سه حوزه  مدرسه شهید با هنر، شهیدشیرودی و نرجسیه برگزار می شود.

🔹مدیرآموزش و پرورش املش با اشاره به اینکه کنکور مختص آموزش و پرورش، تنها نیست تأکید کرد:کنکور یک برنامه و رویداد ملی است و همه دستگاه های مرتبط کمک کنند تا این رویداد علمی و سرنوشت ساز برگزار شود.

🔹وی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی داوطلبان گفت: امیدواریم این آزمون نقطه عطفی در مسیر تحصیلی و آینده علمی آنها باشد./

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *