مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: دانش آموزان بدون توجه به بعضی از زمزمه های ناامید کننده باید با قاطعیت و صلابت تمام در انتخابات شرکت کنند.
به گزارش خبرنگار صبح رانکوه؛ حاجتی حاجتی در همایش دانش آموزان رای اولی شهرستان رودسر که صبح روز چهارشنبه در کانون شهید جعفریان برگزار شد ، با اشاره به اینکه 825 نفر از 8000 شهید گرانقدر استان گیلان در دوران دفاع مقدس شهدای دانش آموز بوده اند ، تصریح نمود: آنروز دانش آموزان برای حضور در عرصه جنگ تحمیلی احساس وظیفه کردند و در صحنه حاضر شدند و امروز وظیفه شما حضور در عرصه انتخابات برای دفاع از کشور و تعیین سرنوشت خود و کشورمان است.
وی همچنین با بیان اینکه مسئولین نظام اعم از دولت و مجلس عزم جدی برای بهبود وضعیت آموزشی و تربیت دانش آموزان دارند افزود : نظام اعتبار و ارزش زیادی برای نوجوانان قائل بود و حقوقی را برای آنان تعیین کرده از جمله مهمترین این حقوق شرکت در انتخابات است که شما دانش آموزان باید بدون توجه به برخی زمزمه های ناامید کننده از حق قانونی خود برای انتخاب اصلح در انتخابات شرکت کندد.
در این همایش جانبازی فرماندار شهرستان رودسر که نیز حضور پرشور نوجوانان در انتخابات شوراها و ریاست جمهوری را یک وظیفه نسبت به کشور و یک حق قانونی آنان دانست و ابراز امیدواری کرد همچون سالهای قبل شاهد حضور چشمگیر آحاد مردم و اقشار مختلف در این انتخابات می باشیم.
احمدی مدیر آموزش و پرورش رودسر نیز در ابتدای این همایش با تبریک سال نو و آرزوی توفیق روزافزون برای دانش آموزان از حضور مدیرکل آموزش وپرورش در جمع دانش آموزان رای اولی تقدیر نمود و ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دانش آموزان خصوصا دانش آموزان شاخه های فنی وحرفه ای و کاردانش در عرصه های علمی ،تربیتی، پروژه مهر و مسابقات مختلف قرآنی فرهنگی وهنری بر عزم دولت در توسعه فضاهای آموزشی و پژوهشی از جمله رشد صد درصدی تأسیس پژوهشسرای دانش آموزی تأکید کرد که نان از نگاه ویژه و حمایتی مسئولین به دستگاه تعلیم و تربیت دارد.