دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش میزبان کنکور سراسری

دکتر حسین خارا، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگار رانکوه نیوز با اعلام این خبر افزود:  “دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش، پیشرو در برگزاری آزمون های سراسری و آزمون استخدامی کشور در نوبت صبح روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه و شنبه 29 مرداد الی 1 شهریور ماه سال جاری به عنوان حوزه اصلی، کنکور سراسری را در شهرستان های رودسر و املش برگزار می کند.

وی اظهار داشت:” این ماراتن علمی تعداد 2518 نفر داوطلب این دو شهرستان را در خود جا داده است که از این تعداد 1097 داوطلب توسط آموزش و پرورش و 1421 داوطلب از گروه های علوم انسانی، علوم تجربی، هنر و زبان های خارجه در این مجموعه دانشگاهی به رقابت می پردازند.”

خارا گفت: کلیه قسمت ها ضد عفونی و فاصله صندلی ها طبق بخشنامه سازمان سنجش پیش بینی شده و همچنین عوامل اجرایی نیز با رعایت پروتکل و شیوه های بهداشتی اتخاذ شده، کاملا آماده برگزاری این آزمون می باشند.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *