تولید بیش از 13 هزار تن فندق در رودسر

احسان الله مشتاق ارزش اقتصادی این میزان فندق را حدود یکصد میلیارد تومان اعلام کرد.

 

به گزارش صبح رانکوه، وی با اشاره به کاهش چشمگیر این محصول در سال گذشته به علت بارش برف و سرما ، از افزایش بیش از 40درصدی این محصول طی امسال به دلیل شرایط مناسب آب و هوایی خبر داد و افزود: این میزان افزایش تولید حتی از متوسط سال های گذشته بیشتر بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی رودسر یادآور شد: کار برداشت فندق هر ساله در مناطق کوهستانی اشکورات رودسر از نیمه اول مردادماه آغاز و نیمه دوم مهرماه به پایان می رسد.

مشتاق سطح زیر کشت فندق در رودسر را 12 هزار و 700 هکتار اعلام و بیان کرد: حدود هشت هزار بهره بردار در تولید فندق فعالیت دارند.

گفتنی است شهرستان رودسر از نظر سطح زیر کشت و تولید فندق مقام نخست استان و کشور را داراست.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *