وی افزود:؛در صورتی که امکان ذبح دام قربانی در کشتارگاه نبوده و در منزل ذبح صورت گرفت، این شبکه در روز عید قربان با اعزام اکیپ های بازرسی اماده خدمات به همشهریان عزیز می باشد. لذا توصیه می شود:
۱- از ذبح دام بیمار یا تب دار جدا خودداری شود
۲- ذبح در مکانی صورت گیرد که قابل شسشو بوده و بعد از ذبح، مکان مورد نظر شسشو و ضدعفونی گردد.
۳-در هنگام ذبح و خرد کردن گوشت حتما از دستکش استفاد شود.
۴-گوشت و آلایش خوراکی دام حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال( دمای ۰ تا ۴ درجه) نگهداری و سپس استفاده شود.
۵- گوشت بصورت کامل پخته استفاده شود و از مصرف گوشت بصورت خام یا نیم پخته جدا خودداری شود.
. همشهریان محترم می توانند با شماره تلفن ۴۲۷۲۴۰۰۲ با دامپزشکی املش در ارتباط باشند.
توصیه های بهداشتی سرپرست دامپزشکی شهرستان املش برای ذبح دام در عید قربان
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان املش در آستانه عید سعید قربان، گفت: به منظور پیشگیری از بروز و شیوع های قابل انتقال بین انسان و حیوان باید توصیههای بهداشتی برای ذبح دام مورد توجه جدی قرار گیرد.
اسدالله شاه نظری در گفتگو با خبرنگار رانکوه نیوز ؛با تبریک به مناسبت عید سعید قربان به اطلاع همشهریان محترم می رساند که توصیه سازمان دامپزشکی در خصوص ذبح دام قربانی، ذبح در کشتارگاههای صنعتی برای پیشگیری از سرایت بیماری های مشترک انسان و دام می باشد که بدین منطور هماهنگی های لازم برای پذیرش دامهای قربانی با کشتارگاه دام دیلم شرق واقع در لنگرود صورت گرفته است