وی افزود: جشنواره ورزشی و بازی های بومی محلی ویژه افراد داری معلولیت در برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه در سه حیطه بازی های طناب کشی ، دارت ، مهارتی برگزار شد.
مهری هدف از برگزاری این جشنواره،توسعه برنامه های توانمند سازی افراد دارای معلولیت و بهبود دسترسی این افراد به فعالیت ها و امکانات ورزشی است تا با اجرای برنامه های ورزشی، ضمن پرورش قوای جسمانی، روحی و روانی آنها، مهارتهای ارتباطی و مشارکت اجتماعی این عزیزان نیز ارتقاء یابد.
رئیس بهزیستی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با همت و تلاش مضاعف شاهد اجرایی شدن هر چه بهتر قوانین مصوب حمایتی در مورد افراد دارای معلولیت و استفاده بهینه از خدمات و امکانات عمومی، رفاهی، فرهنگی، آموزشی، فرصتهای شغلی و در نهایت برابری فرصتهای اجتماعی به عنوان مطالبه به حق جامعه افراد دارای معلولیت باشیم. و از حضور جامعه هدف در این برنامه و همچنین همکاری اداره ورزش ، شبکه بهداشت و درمان در اجرای ویزیت رایگان تشکر و قدردانی کرد.
گفتنی است: در انتهای این مراسم با اهدای جوایزی از برترینهای این دوره و همه افراد شرکت کننده در مسابقات تجلیل بعمل آمد.