بررسی عملکرد مدیران دولت تدبیر و امید در گیلان – قسمت دوم

24 خرداد 92 بود که یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با پیروزی حسن روحانی به پایان رسید تا بازار داغ حدس و گمان ها در خصوص جابه جایی مدیران استانی قوت بگیرد.

 

 

به گزارش صبح رانکوه، چند روزی از دومین سالروز انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری می گذرد. روزی که در آن مردم رای خود را به نفع اعتدال به صندوق ها انداختند و دکتر حسن روحانی بر خلاف بسیاری از پیش بینی ها توانست به عنوان پیروز این انتخابات بر کرسی ریاست جمهوری کشور تکیه زند.

حالا اما نزدیک به دو سال از تاریخ این پیروزی می گذرد. نزدیک به دو سال از روزهای پر جنب و جوشی می گذرد که طیف های سیاسی مختلف به زورآزمایی برای انتخاب استاندار گیلان پرداختند و البته پس از انتخاب دکتر نجفی به عنوان استاندار، نوبت به مدیرانی رسید که بی تردید انتصاب برخی از آنان در دولت تدبیر و امید سبب خواهد شد تا آن ها را مدیران اعتدالی بنامیم.

در ادامه و در دومین قسمت این گزارش قصد بررسی عملکرد این مدیران را دولت یازدهم داریم:

رضا مسرور – منطقه آزاد انزلی 

با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، منطقه آزاد انزلی حیاط خلوت مسئولین سیاسی و منطقه خواهرزاده ها نام گرفت.

ابتدا، مسرور خواهرزاده استاندار گیلان بر مدیریت منطقه آزاد جلوس کرد، سپس سقایی خواهرزاده دکتر نوبخت به عنوان معاون اقتصادی این منطقه منصوب شد.

البته یک شخصیت فرهنگی هم عهده دار معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه شد. ضیادالدین شفیعی به عنوان معاون فرهنگی اجتماعی عملکرد بسیار مطلوبی داشت و بیش از 150 برنامه فرهنگی، هنری، اجتماعی و گردشگری طی 16 ماه برگزار کرده بود. اما در اردیبهشت ماه سال جاری، در حالی که در تدارک برگزاری برنامه “شبهای فیلم مستند” بود، به شیوه احمدی نژادی عزل شد که با واکنش تند هنرمندان و اهالی فرهنگ همراه بود.

محمدرضا برجی – سازمان حفاظت از محیط زیست

در تاریخ 26 دی ماه 92 ، محمدرضا برجی که سابقه معاونت محیط زیست گیلان را در کارنامه داشت، به عنوان مدیرکل محیط زیست گیلان معارفه شد.

برجی جایگزین عبدوسی شد که استاندار گیلان حسابی از وی شاکی بود.

لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس در معارفه برجی گفت: مهندس برجی هیچ تلاشی برای تصدی این پست نکرده و اصرار سازمان و مسئولین استانی بود که این پست را پذیرفت.

فعالان محیط زیست، همچنان از تخریب جنگلهای استان که به دلیل جاده سازی، آتش سوزی، زباله های آلوده، بیماری های قارچی، قطع درختان کمیاب راش، نابودی شمشادهای باستانی، قطع درختان به دلیل اکتشاف نفت، نگران هستند.

نگرانی هایی که فقط به تخریب جنگلهای گیلان برنمی گردد. دریای خزر و ساحل آن نیز در معرض خطر هستند. دوستداران محیط زیست می گویند دریای خزر دیگر نه جای شنا کردن است و نه جای ماهی گرفتن. دلایلشان هم آلودگی بزرگترین دریاچه جهان به خاطر اکتشاف نفت کشورهای حاشیه خزر و ورود فاضلابهای شهرهای استان گیلان به این دریا است. ساحلش هم که مدد هجوم زمین خواران و ساحل خواران قرارگرفته است.

جمشید ظهیری – شرکت گاز گیلان

در حدود 13 ماه پیش به عنوان مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان منصوب شد. ظهیری متولد کرمانشاه و دارای مدرک کارشناسی ریاضی از دانشگاه تهران است که پیش از این معاونتهای مهندسی و بهره برداری شرکت گاز استان را در سابقه کاری خود دارد.

وی جانشین سید جلال نورموسوی شد که 6 سال بر مسند مدیریت این شرکت نشسته بود و نارضایتی ها نیز از نورموسوی شدت یافته بود.

در حالی که مسئولین فعلی شرکت گاز گیلان، از پیشرفت گازرسانی در اکثر نقاط استان، خبر می دهند، اما بسیاری از روسستاییان از روند کند و نامطلوب گازرسانی گلایه دارند و اظهارنظرهای مسئولان را بیشتر یک شوی تبلیغاتی می دانند.

به نظر می رسد، جمشید ظهیری نیز، سیاست های مدیریتی نورموسوی مدیرعامل سابق را درپیش گرفته است.

شعبانعلی خاوری – اداره کل راه و شهر سازی استان گیلان

شعبانعلی خاوری معاون اول اسبق شهرداری رشت، جایگزین شعبانپور در اداره کل راه و شهرسازی استان گیلان شد. خاوری علاوه بر معاونت شهرداری رشت، معاون اداره کل راه وترابری، مجری مسکن مهر رشت را نیز در سابقه دارد.

شاید بیشترین موضوعی که طی مدت اخیر راه و شهرسازی گیلان را درگیر کرده است، مسکن مهر باشد. پس از تغییر دولت نقدهایی به مسکن مهر وارد شد. از جمله عدم پایبندی دولت قبلی به تعهدات، استفاده از مصالح بی کیفیت و نامرغوب در ساخت این واحدها و از همه مهمتر بی اعتنایی پیمانکاران به تعهداتشان مبنی بر تحویل به موقع … و البته مسکن مهر رشت هم از این موارد مستثنی نبود.

خبرنگاران گیلانی هم به سرنوشت مشابه دچار شدند و علی رغم استقبال اولیه خوب از این پروژه، از ادامه مسیر منحرف و آورده خود را پس گرفتند.

ساکنین مسکن مهر رشت نیز در رابطه با مصالح بی کیفت و زیر ساخت نامناسب شهرک اعتراض کردند. خاوری نیز در پاسخ به ساکنین مسکن مهر جمله قابل تأملی در گفتگو با صدا و سیما بر زبان آورد:
“با 26 میلیون تومان خانه دار شدند و حالا خوشی زیر دلشان را زده”

این جمله خاوری تعجب بسیاری از شهروندان را برانگیخت تا جایی که ساکنین مسکن مهر گیلان خبر از جمع آوری طوماری در اعتراض به سخنان وی دادند.

جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت هم نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و خواستار عذرخواهی خاوری شد.

به هر حال ساکنین مسکن مهر همچنان در مشکلات غرق هستند و خواستار بهبود وضعیت موجود از سوی مسئولان ذیربط می باشند./ خزر آنلاین

 

 

 

 

.

 

 

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *