بررسی ظرفیت های تعاونی چایکاران شمال کشور

به گزارش رانکوه نیوز،  مازیار جعفری، مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکشاورزی چایکاران غنچه های طلائی شمال کشور گفت: اتحادیه چایکاران غنچه های طلایی شمال کشور ۴۲ شرکت زیرمجموعه در استان های گیلان و مازندران دارد. ۹۰ درصد چایکاران شمال کشور در استان گیلان  و ۱۰ درصد چایکاران در استان مازندران هستند. اتحادیه در واقع به عنوان یک بازوی حمایتی از ۲۵۵ هزار خانوار بهره بردار کشاورز و چایکار این دو استان است.

وی افزود: اصلی ترین محوریت هایی که ما در قالب حمایت های چایکاران انجام میدهیم بحث صدور دفترچه های چایکاران، نهاده های کشاوررزی، آموزش و ترویج جدید ترین یافته های علمی برای کشاورزان چایکار، تعیین نرخ خرید تضمینی و بیمه باغات چای است.

جعفری گفت: بیش از یک دهه است که اتحادیه چایکاران شکل گرفته است و از لحاظ اقتصادی ارزش مالی بیش از ۵۰ میلیارد ریالی در سال دارد و میتواند نگاه ما در اتحادیه به چایکاری، نگاه محوریت توسعه و ایجاد انگیزه برای چایکاران بشود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *