برخورد قاطع محیط زیست با صنایع آلاینده در املش

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان املش گفت : یک واحد دانه‌بندی شن و ماسه در شهرستان املش به دلیل آلودگی و رعایت نکردن ضوابط زیست‌محیطی پلمب شد

به گزارش رانکوه نیوز به نقل از روابط عمومی و امور رسانه اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان، رحمان پورحسین از پلمب و توقف فعالیت یک واحد دانه‌بندی شن و ماسه به دلیل ایجاد آلودگی و عدم رعایت ملاحظات زیست‌محیطی خبر داد و گفت: این واحد آلاینده تا زمان رفع کامل مشکلات و اخذ تأییدیه‌های لازم اجازه فعالیت نخواهد داشت.

پورحسین با اشاره به اهمیت صیانت از عرصه‌های طبیعی افزود: کارشناسان و محیط‌بانان اداره حفاظت محیط زیست املش در راستای جلوگیری از تخلفات زیست‌محیطی، گشت و کنترل منظم در مناطق جلگه‌ای و ییلاقی شهرستان را در دستور کار قرار داده‌اند.

پورحسین تأکید کرد: «عرصه‌های طبیعی شمال کشور و مناطق بکر املش میراثی ارزشمند است که به امانت در اختیار ما قرار دارد. پوشش جنگلی و مراتع این مناطق قرن‌ها همزیستی مسالمت‌آمیز با جوامع انسانی داشته‌اند و امروز نیز باید هرگونه فعالیت اقتصادی، تولیدی و گردشگری با رعایت ملاحظات زیست‌محیطی همراه باشد.»

در پایان پورحسین با بیان اینکه تحقق حفاظت از محیط زیست جز با مسئولیت‌پذیری عمومی و همراهی مردم امکان‌پذیر نیست، خاطرنشان کرد: اداره حفاظت محیط زیست شهرستان املش در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *