بازسازی شبکه ارتباطی روستای گرگرود املش ؛ خدمات تلفن و اینترنت به حالت عادی بازگشت

پس تخریب کابل های هوایی کافو نوری و ایجاد اختلال در شبکه ارتباطی روستای گرگرود شهرستان املش ، تیم‌های عملیاتی اداره مخابرات شهرستان با اقدام سریع و اجرای عملیات بازسازی شبکه ، خدمات تلفن و اینترنت را به حالت عادی بازگرداندند.

اکبری، رئیس اداره مخابرات شهرستان املش ضمن قدردانی از تلاش همکاران فنی شبکه ، اظهار داشت : «با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش همه‌جانبه همکاران ، اختلالات شبکه در کوتاه‌ترین زمان ممکن رفع شد و خدمات به صورت پایدار در اختیار مشترکان قرار گرفت.»

وی در ادامه افزود : «هدف اصلی ما جلب رضایتمندی مشترکان و ارائه خدمات پرسرعت و بدون قطعی است و بازسازی شبکه روستای گرگرود نمونه‌ای از تعهد و تلاش بی‌وقفه کارکنان مخابرات این شهرستان برای تحقق این هدف است.»

رئیس اداره مخابرات املش در پایان خاطرنشان کرد ؛ با همت همکاران و نظارت مستمر و اقدامات اصلاحی ، مسیر ارتباطی را ترمیم و تجهیزات آسیب‌دیده را جایگزین کردند تا اختلالات مشابه در آینده به حداقل برسد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *