انتخاب مجموعه کشت و صنعت نوبر رانکوه به عنوان صادر کننده نمونه استانی

مجموعه کشت و صنعت نوبر با امتیاز 700 با رتبه دو، به عنوان صادر کننده نمونه استانی انتخاب گردید.

 

 

به گزارش خبرنگار صبح رانکوه، جلسه کارگروه انتخاب صادر کننده نمونه استانی در سازمان صنعت معدن و تجارت برگزار گردید.در این جلسه ابتدا آقای صدفی رییس اداره بازرگانی خارجی ضمن خیرمقدم به حاضرین جلسه فرآیند انتخاب و ضوابط کلی و ممیزی پرونده های متقاضیان انتخاب صادر کنننده نمونه استانی سال 93 استان را تشریح نمودند. سپس اسامی و مشخصات متقاضیان ثبت نام شده در سایت نمونش و امتیازات هر کدام قرائت شد .

در ادامه این جلسه، اعضا ضمن اعلام نظر در خصوص هر کدام از متقاضیان بر حسب گروه های کالایی در خصوص معیارهای مندرج در فرم شاخصهای عمومی و اختصاصی به ویژه تعیین کف ارزش صادراتی و ارزش افزوده صادراتی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

که در ادامه 15 صادر کننده نمونه استان گیلان بر اساس عملکرد صادراتی سال 93 مورد موافقت و انتخاب اعضای گروه قرار گرفت.

که به حول و قوه الهی و با تلاش و پشتکار تمام اعضا، مجموعه کشت و صنعت نوبر با امتیاز 700 با رتبه دو، به عنوان صادر کننده نمونه استانی انتخاب گردید

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *