افتتاح پل کیازنیک در دهه فجر سال جاری

به گزارش خبرنگار رانکوه نیوز، فریبرز مردادی در حاشیه بازدید از سه پروژه پل در شهرستان املش که براثر سیل ۹۸تخریب شده بود افزود:پل لردا سرا در حال بازسازی می باشد وانشاا….تا سال آینده مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
وی در ادامه از پیشرفت ۷۰درصدی پل کشاورز رانکوه خبرداد وگفت:احداث این پل از تیرماه سال۹۹شروع شد وانشاا‌..با پیگیری ها و هماهنگی های لازم تا شهریور سال جاری به بهره برداری برسد.
مدیرکل راهداری گیلان همچنین با بیان اینکه پل کیازنیک نیز ۴۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته است افزود:این پل با قرارداد۸/5میلیارد تومان منعقد شده است واز سال ۹۸با پیگیری های مستمر مشکلات رفع و ادامه عملیات اجرایی پل در دست اقدام است وامیدواریم با اعتبارات در نظر گرفته شده بتوانیم حداکثر تا دهه فجر امسال شاهد افتتاح پل کیازنیک باشیم

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *