اجرای برنامه‌های فرهنگی اوقاف در رودسر و املش

رئیس اداره اوفاف و امور خیریه رودسر و املش از اجرای برنامه‌های فرهنگی این اداره خبر داد و گفت: با اجرای برنامه‌های فرهنگی می‌توان یاد و خاطره شهدا را زنده نگه داشت.

به گزارش صبح رانکوه، حجت‌الاسلام رمضانعلی پاکیزه عصر امروز در مراسم یادواره 10 شهید والامقام روستای گزافرود کلاچای اظهار کرد: شناساندن امر به معروف و نهی از منکر هدف از پیش تعیین شده نهضت امام حسین (ع) بود که در این راه به شهادت رسید.

وی با اشاره به دوران هشت سال دفاع مقدس افزود: مردم ایران با توکل به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در این دوران شجاعانه جنگیدند و حتی یک وجب از خاک خود را به دشمن ندادند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه رودسر و املش به مقاومت بیش از 80 روزه مردم شهر آمرلی در عراق اشاره کرد و متذکر شد: آمرلی با جمعیتی بالغ بر 18 هزار نفر از شیعیان اهل بیت (ع) هستند که با مشارکت زنان در دفاع از این شهر در برابر جلادان داعش مقاومت و ایستادگی کردند و حماسه بزرگی را خلق کردند.

وی داعش را جلادان سنگدل دانست و تصریح کرد: تروریست‌های تکفیری داعش به دلارهای نفتی آل‌سعود دلگرم هستند و در سایه سلاح‌های مدرن غربی خلافت بر عراق و شام را در سر می‌پروراند.

پاکیزه کشتار دسته‌جمعی جمعیت این شهر شیعه‌نشین را از اهداف داعش خواند و گفت: اگر مناطقی مانند موصل عراق که اسیر محاصره داعش است مانند مردم آمرلی مقاومت می‌کردند مجبور نبودند خفت محاصره شدن توسط داعش را تحمل کنند.

وی با اشاره به اینکه حامیان دیروز عراق خونخواران امروز عراق هستند، خاطرنشان کرد: اقتدار امروز ایران اسلامی مرهون خون شهدای انقلاب است که با خون خود نظام را آبیاری کردند و تحویل ما دادند.

این مسئول یادآور شد: با اجرای برنامه‌های فرهنگی مختلف می‌توان یاد و خاطره شهدا را برای جامعه زنده نگه داشت./فارس

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *