محمد مهدی صفری در گفتگو با خرنگار رانکوه نیوز اظهار داشت: در سال جاری باردهی درخت خرمالو از نظر کمی و کیفی در سطح مطلوب و مناسبی بوده و در سطح ۲۰ هکتار از باغات شهرستان برداشت آغاز شده است
وی با اشاره به زمان مناسب برداشت میوه خرمالو جهت سبز زدایی و رنگ آوری و عرضه به بازار بیان داشت:پیشبینی میشود از این سطح مقدار ۱۶۰ تن محصول به ارزش تقریبی ۳٢٠۰ میلیون ریال عاید باغداران گردد.
صفری تصریح کرد:خرمالو به دلیل دارا بودن بتاکاروتن و انواع مواد معدنی و ویتامین موجب تقویت حافظه و طراوت پوست و مو می شود و عمده مصرف خرمالو به صورت تازه خوری است و با ایجاد صنایع تبدیلی می توان این میوه را به صورت کنسرو یا خشک شده نیز فرآوری کرد.
مدیر جهاد کشاورزی در خصوص شرایط احداث باغ خرمالو گفت :خرمالو مستعد رویش و باردهی در مناطقی است که دارای آب و هوای خشک و معتدل با آفتاب کافی و نیز خاک سبک و قابل نفوذ باشد. همچنین خرمالو نیاز آبی کمی دارد و نسبت به آفات و بیماریها نیز مقاوم بوده و به همین دلیل کارشناسان کشت آن را به کشاورزان توصیه می کنند.
وی در پایان با اشاره به کار برداشت خرمالو از نیمه دوم مهر ماه خاطرنشان کرد: متوسط عملکرد در هکتار خرمالو در شهرستان ٨ تن و در حال حاضر متوسط قیمت فروش هر کیلو خرمالو توسط بهرهبردار ۲٠٠٠٠ ریال بوده و عمده محصول خرمالو شهرستان به بازارهای محلی و استانهای همجوار صادر میشود.
انتهای پیام/