وی، تولید روزانه زباله در شهر املش را هم اکنون بیش از ۲۰ تن اعلام واضافه کرد، با استقبال خوب شهروندان املش،با استفاده از توان شرکت دانش بنیان به مدیریت مهندس بهزاد پورمحمدی به دنبال آموزش و فرهنگ سازی کاهش حجم زباله از مراکز تولید حجم انبوه زباله مثل میادین تره بار و…،کاهش مصرف مواد بازیافتی و پلاستیکی،و استفاده مجدد از مواد بازیافتی هستیم.
شهردار املش، هدف از اجرای این طرح را حفاظت از محیط زیست وجلوگیری از انتشارآلودگی ها و هدف رفتن سرمایه های ملی ومنابع طبیعی، کاهش حجم زباله های شهری، اشتغالزایی وارتقای سطح فرهنگ عمومی شهروندان در زمینه مواد زائد بیان کرد.
آریا منش افزود: از آغاز این طرح، زباله خشک به شکل تفکیک پلاستیک، شیشه وکاغذ به همت شهروندان در ماه های گذشته شاهد کاهش حجم زباله به نسبت مشابه سال قبل بودیم که نشان دهنده همراهی ومشارکت شهروندان درطرح تفکیک از مبدا هوشمند شرکت زیستپ می باشد.
وی اضافه کرد: در همین راستا، شرکت فناور زیستپ به شهروندان در قبال همکاری در طرح تفکیک از مبدا زباله های خشک و تر یک نهال درخت اهدا می کند ضمن اینکه شهروندان شهر با امکان خرید با تخفیف از فروشگاه زیستپ،امکان ثبت آگهی و فروشگاه در وبسایت زیستپ به عنوان مشوق ارائه می شود.
دکتر آریا منش شهردار املش در پایان از شهروندان درخواست کرد با تغییر در شیوه های مصرف و همراهی در تولید زباله کمتر، در حفظ و زیبایی شهری و محیط زیست و نیز به بقای منابع زمین و سپردن آن به دست آیندگان کمک کنیم./