15:13

1402/03/13

برداشت گل گاوزبان از مناطق کوهستانی املش

مدیر جهادکشاورزی شهرستان املش از آغازبرداشت گل گاوزبان در سطح ۱۵ هکتار از مزارع گیاهان دارویی این شهرستان در مناطق کوهستانی خبر داد.

طاهر غلامی در گفتگو با خبرنگار رانکوه نیوز با بیان اینکه برداشت این گیاه دارویی از اوایل هفته جاری آغازشده است، افزود : شهرستان املش با 120 خانوار فعال در کشت و برداشت این گیاه سالانه 13 تن محصول تر از این مزارع برداشت می کننند که از جمله مناطق تولیدی این محصول در گیلان محسوب می شود.

 

اختصاصی

وی پیش بینی کرد : کشاورزان املشی فعال در این حوزه تا پایان فصل برداشت این محصول بیش از 13 تن گل گاو زبان به ارزش اقتصادی 9 میلیارد و 780میلیون تومان برداشت شود. در شهرستان املش برداشت میکنند.

غلامی افزود : برداشت گل گاوزبان از ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرستان املش آغاز شده و تا اواخر خردادماه ادامه می یابد.

به گفته وی، گل گاوزبان به صورت دم کرده مصرف می شود و برای تقویت حواس، اعصاب و تصفیه خون، درمان سرما خوردگی، برونشیت، سرفه، التهاب و ورم کلیه ها، رماتیسم و بیماریهای قلبی مفید است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *