03:08

1402/07/11

توانمندی های املش در راستای رونق اقتصادی بکارگیری شود

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گیلان گفت: با توجه به ظرفیت های موجود طبیعی املش، می توانیم برندهای مختلف غذایی را در آن بوجود آوریم تا شاهد رونق اقتصادی در منطقه باشیم.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صبح رانکوه؛شیخ الاسلامی روز پنجشنبه در هشمین جلسه کارگروه اشتغال املش، با بیان اینکه بسترهای لازم برای گردشگری را در این شهرستان فراهم نکرده ایم، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت های موجود طبیعی املش، می توانیم برندهای مختلف غذایی را در آن بوجود آوریم تا شاهد رونق اقتصادی در منطقه باشیم.

وی افزود: با توجه به ظرفیت های املش، پیشنهاد می کنیم این شهرستان به قطب غذا در استان و کشور تبدیل شود.

وی افزود: اعتبار صندوق کارآفرینی امید در کشور، یک هزار میلیارد تومان برای ایجاد 50هزار شغل در کشور بود و ما با توجه به محدویت اعتبارات، ناچار به مدیریت این منابع بین متقاضیان هستیم.
وی ادامه داد: تلاش کنیم بافت روستاها با همان شکل قدیمی بازسازی یا احداث شود و در کنار آن برای جذب گردشگر دنبال خدمات باشیم، رستوران ها را در منطقه گسترش دهیم و امکانات برای گردشگران را با تمام جوانبش در نظر بگیریم.
جهانساز معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان گیلان نیز گفت: کشاورزی مقاومتی ترین بخش در اقتصاد مقاومتی است.
وی ادامه داد: اگر میانگین اشتغال در بخش کشاورزی در استان 38درصد است، این میزان در املش 68درصد می باشد.
جهانساز با اشاره به اینکه توسعه بخش کشاورزی با توجه به ظرفیت های منطقه باید نگریسته شود، افزود: چون کشاورزی ما به صورت خرد است باید تعاونی ها در این بخش وارد شوند و در قالب تشکل های تعاونی ادامه حیات دهند لذا در املش توسعه گلخانه ها، کشت نهال های درختان میوه مختص همین مناطق و … توصیه می شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *