مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه یکهزار و ۳۰ اثر در حوزه میراث معنوی و طبیعی در گیلان به ثبت رسیده است،گفت: نگاه ما دادن کاربری به بافت تاریخی است.
به گزارش جیرگوابر، رضا علیزاده در حاشیه بازدید از دفتر خبرگزاری تسنیم گیلان به مناسبت هفته میراث فرهنگی با اشاره به روز میراث فرهنگی و رسانه، اظهار کرد: نمایندگی تسنیم در گیلان در فاصله کوتاه فعالیت خود، به خوبی در سطح استان درخشیده است.
وی با اشاره به دایره نفوذ تسنیم در استان، افزود: رسانهها در واقع بازوان اجرائی مدیران هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه رسانه ابزار معرفی بخش گردشگری به شمار میرود، گفت: جاذبههای گردشگری گیلان در ناشناختگی به سر میبرند.
گیلان بهشت گمشده باستان شناسان است
علیزاده با بیان اینکه به تعبیر کارشناسان گیلان بهشت گمشده باستان شناسان است، تصریح کرد: گیلان میتواند دروازه تمدن ایران باشدو برای هرچه بیشتر شناساندن تاریخ بلند ایران، حوزه تمدن گیلان بسیار حائز اهمیت است.
وی با تصریح بر رویکرد معرفی ابعاد مختلف میراث فرهنگی گیلان یک وظیفه ذاتی است، خاطرنشان کرد: مردم باید تعلق خاطر به میراث فرهنگی داشته باشند.
احیای بافتهای تاریخی شهرستانهای گیلان در جاذبههای گردشگری تعیین کننده است
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گیلان با اشاره به وظیفه مسئولان در حوره تصمیمگیری و بهرهبرداری همه گروههای ذینفع میراث فرهنگی، افزود: با احیای بافتهای تاریخی شهرستانهای گیلان این استان میتواند جاذبههای گردشگری تعیین کننده داشته باشد.
علیزاده احیای بافتهای تاریخی را نیازمند نگاه مشترک همه دستگاهها دانست و گفت: بافت فرسوده ماهیت و شرایط خاص خود را و بافت تاریخی نیز هویت شاخص مخصوص به خود را دارد.
کاربری به بافت تاریخی هدف میراث فرهنگی است
وی با تصریح بر اینکه نگاه ما دادن کاربری به بافت تاریخی است، افزود: در این مسیر مرمت و بازساری مدنظر است و فعالیتهای که همسان نباشد موازی کاری و اختلال ایجاد میکند.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گیلان با تاکید بر اینکه رسانهها باید نگاهها را به پاسداری و صیانت از میراث فرهنگی سوق دهند، اظهار کرد: مهمترین سرمایههای یک کشور سرمایههای فرهنگی آن است.
۱۰۳۰ اثر ثبت شده در حوزه میراث فرهنگی و طبیعی در گیلان
علیزاده با تاکید بر اینکه ما نقدهای رسانهها را با جان و دل میخریم، افزود: نقدهای رسانهها کمک میکند تا ما جدیتر وارد مسائل شویم.
وی با بیان اینکه یکهزار و ۳۰ اثر در حوزه میراث معنوی و طبیعی در گیلان به ثبت رسیده است، تصریح کرد: رسانهها بازوی توانمند میراث فرهنگی در صیانت از این آثار هستند.